En fortsatt spännande resa

I över 30 år har vi fått äran att vara delaktiga i samhällsuppbyggnaden genom att bygga bostäder, vårdboende, skolor och mycket mera tillsammans med våra samarbetspartners. Detta är något som vi är otroligt stolta över och gärna vill fortsätta med i framtiden. För oss är det en självklarhet att vara fortsatt verksamma i Jämtlands län, men vi kan även i framtiden tänka oss att ta oss an projekt som ligger i andra delar av Sverige. Vi vill helt enkelt vara det självklara valet när det kommer till ert projekt!

På Treeab Bygg I Östersund pågår det just nu ett generationsskifte, vilket innebär att Olle Axne som idag är VD kommer att gå i pension och andra generationen Axne (Anders och Fredrik) tillsammans med Roger Blomqvist kommer fortsätta att driva företaget vidare. För Treeab Bygg i Östersund kommer detta att innebära att innovation kombineras med många års erfarenhet då samtliga ägare har arbetat inom företaget under många år. De senaste fem åren har vi ökat vår årsomsättning från cirka 70 miljoner till hela 150 miljoner – en positiv trend som vi hoppas håller i sig även i framtiden.

1989

Företaget grundas av Hans Swedin, Alf Egesäll och Karl-Erik Eriksson

1990

Ulf Björn och Olle Axne blir delägare i företaget

Roger Blomqvist, Fredrik Axne och Anders Axne börjar arbeta i företaget som snickare

2001

Treeab Bygg AB delas upp i två bolag. Hans Swedin, Ulf Björn och Olle Axne startar Treeab Bygg i Östersund AB

2006

Ulf Björn går ur tiden

2011

Fredrik Axne blir delägare iföretaget

2017

Roger Blomqvist blir delägare i företaget

2019

Hans Swedin säljer sina aktier. Anders Axne blir delägare i företaget.

Framtiden är hållbara städer

Kanske bor du i en av bostadsfastigheterna som vi har varit med och byggt eller kanske går dina barn på en av skolorna som vi har byggt. För oss på Treeab Bygg i Östersund är detta stort och något som vi är otroligt stolta över. Sedan företaget grundades 1989 har vi varit delaktiga i skapandet av hållbara byggnader. Det vi bygger idag kommer att hålla i åtskilliga decennier och kanske till och med i hundratals år framåt.

Miljö och hållbarhet – en självklarhet

Miljö och hållbarhet är något som vi på Treeab Bygg i Östersund brinner för. Detta speglas i alla projekt som vi tar oss an, bland annat i form av vilket material vi använder oss av, hur vi transporterar materialet till bygget samt genom att vi är delaktiga i att förse samhället med rent vatten och hållbar energi.

En arbetsplats att trivas på

Vi är en arbetsgivare som är stolt över våra kompetenta och duktiga medarbetare. Det är därför en självklarhet för oss att se till att medarbetarna trivs på sitt arbete, genom att erbjuda friskvård, låta dem utvecklas genom arbetsrelaterad utbildning samt se till att de har anständiga arbetsvillkor.

Intervju – Simon Norelius

Hur länge har du arbetat hos Treeab Bygg i Östersund?

Jag blev anställd sommaren 2017, så jag har varit här i fem år sommaren 2022.

Vad arbetar du som?

Jag är anställd som snickare och träarbetare

Vad är det absolut bästa med din arbetsplats?

Att det finns möjlighet att få utvecklas inom sitt yrke och att jag har bra
kollegor och arbetsgivare.

Hur skulle du beskriva stämningen på Treeab Bygg i Östersund?

Det jag tycker är absolut bäst med att arbeta här är att det alltid är bra stämning, vilket gör att man vill åka till jobbet.

Hur ser du på framtiden för Treeab Bygg i Östersund?

Väldigt ljust, skulle jag säga. På arbetsplatsen är både kollegor och arbetsgivare väldigt professionella och kompetenta. Skulle man mot förmodan stöta på problem i sitt arbete finns det alltid en kollega på plats som kan hjälpa till med en bra lösning. Detta gör att man undviker att fastna i ett arbetsmoment och gör att arbetet alltid rullar på framåt. När det är så smidigt att jobba här på Treeab Bygg i Östersund är det svårt att se hur det inte skulle kunna gå bra i framtiden.

Intervju – Pontus Sund

Hur länge har du arbetat hos Treeab Bygg i Östersund?

Jag började arbeta i april 2016.

Vad arbetar du som?

Jag jobbar som träarbetare och som kranförare.

Vad är det absolut bästa med din arbetsplats?

Det bästa med att jobba på Treeab Bygg i Östersund är att det är ett
mångsidigt arbete. Alla olika projekt innebär nya moment och saker att
lära sig. Dessutom har jag trevliga och väldigt kunniga kollegor.

Hur skulle du beskriva stämningen på Treeab Bygg i Östersund?

Det är alltid bra stämning på vår arbetsplats tack vare trevliga kollegor och arbetsledning.

Hur ser du på framtiden för Treeab Bygg i Östersund?

Väldigt ljust, vi har fått vara delaktiga i många stora och lärorika jobb ett tag nu och min känsla är att det kommer att fortsätta så.

Utforska vår interaktiva broschyr

Ta gärna en titt i vår interaktiva broschyr. Här får du en bra inblick i vem Treeab Bygg är och vad vi kan erbjuda våra kunder.