Möt våra viktiga samarbetspartners

EAG Entreprenad utför entreprenadtjänster du kan lita på.
Vi finns här för dig och dina behov. EAG utför uppdrag inom väg, VA, mark, sanering, rivning, vindkraft och mycket annat. Kontakta oss så lyssnar vi och presenterar ett förslag.

www.eagentreprenad.se

EAG Rental AB erbjuder kundanpassade helhetslösningar för bygg & anläggningsbranschen samt den offentliga & privata sektorns behov av hyresmaskiner, utrustning och utbildningar. Genom ett nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar EAG Rental AB det lilla företagets flexibilitet med det stora företagets resurser.

www.eagrental.se

Som Skandinaviens ledande leverantör av totaltekniska lösningar får vi fastigheter, anläggningar och industrier att fungera med hållbara och smarta lösningar inom ventilation, kyla, byggnadsautomation och rör. Vi gör det både lönsamt och hållbart på lång sikt för dig. Hållbara samhällen för generationer.

www.gk.se

Jämtlands plåtslagare AB gör uppdragen i tid och med stor kvalitet! Vi tar hand om alla tänkbara takarbeten inom både service, underentreprenader och totalentreprenad. I våra tjänster ingår både taksäkerhet, renoveringar, bandtäckning och mycket mer. Låt oss kröna ditt tak och få dig att känna dig trygg under det.

www.jamtplat.se

Behöver du hjälp med tunga lyft, betongpumpning eller andra tunga uppdrag? Vi har gedigen maskinpark med erfaren personal och har rätt lösning för alla lyft, oavsett hur komplicerade de är.

www.angemobilkranar.se

Toréns Entreprenad AB är ett mångsidigt markentreprenadföretag som utför total-, general- och underentreprenader inom mark och anläggning. Vi har hög kompetens, tvärfackliga kunskaper och stora resurser att klara uppdrag inom gatu- och vägunderhåll, grundläggning, VA-ledningar, rivning, dränering sprängning, och betongarbeten.

www.torens.se

Backens Trä är den mest kompletta bygghandeln i Jämtland. Vi hyvlar vårt eget virke, paneler och lister och skräddarsyr utifrån kundens behov.

backenstraab@gmail.com

Målarkompaniet hjälper dig med dina behov, stora som små. Med våra kompetenta och erfarna målare kan du känna dig både trygg och nöjd med slutresultatet. Snabb service och måleri med kvalité till ett bra pris.

www.malarkompaniet.se

KM Måleri är ett måleriföretag som sätter dina behov i fokus. Vi erbjuder måleritjänster för företag, kommuner, byggföretag och privata fastighetsägare.

www.km-maleri.se